Vuurwerk

Dit jaar vieren we samen feest!

Is uw hond bang voor vuurwerk? Of wilt u uw pup voorbereiden zodat u samen een ontspannen oud & nieuw beleeft? Wacht dan niet te lang en maak een afspraak!

Wilt u weten of uw hond vuurwerkangst heeft? Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. U krijgt dan binnen 2 werkdagen een email met advies voor uw hond. Let op, het kan zijn dat mijn mail in uw spam-box terecht komt.

Het vuurwerkconsult

Voor veel honden breekt er weer een spannende tijd aan. Het wordt eerder donker en in sommige buurten wordt er al veel vuurwerk afgestoken in de maanden voor oud & nieuw. Voor honden die (extreem) bang zijn voor vuurwerk is er het vuurwerkconsult. Tijdens het consult wordt er gekeken naar de oorzaken van de angst, dit gebeurt na een uitgebreide gedragsanalyse. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt en krijgt u advies op maat. Naderhand krijgt u 3 maanden (telefonische) nazorg. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal extra trainingen in te plannen.

De kosten van het vuurwerkconsult bedragen € 185,-

Webinar

Heeft u geen behoefte aan individuele training, maar wilt u wel weten waar u als eigenaar op moet letten? Dan kun u zich inschrijven voor de webinar over vuurwerk. Tijdens deze webinar leert u onder andere over de volgende onderwerpen:

  • Lichaamstaal van de hond
  • Herkennen van angst
  • Wat moet u als eigenaar juist wel en niet doen?
  • Stress en voeding
  • Hulpmiddelen
  • Gedragsmedicatie

De kosten van de webinar bedragen € 12,50

Reacties van deelnemers van de informatieavond:

“Dank je wel Isha, voor een ontzettend leerzame avond! Met het stappenplan dat we van je hebben gekregen kunnen we ons goed voorbereiden op een mooi en veilig oud en nieuw. En het leuke is dat we het ook nog in andere situaties toe kunnen passen. Multifunctioneel zo gezegd!”

“Dank voor een leuke en interessante avond! De brokjes en snoepjes vallen in de smaak!”

“Dank je wel Isha voor deze leuke, interessante en leerzame avond vol informatie. Een erg leuk stappenplan gekregen waar we zeker wat mee gaan doen. Een geslaagde avond!”