Wie ben ik?

Ik ben Isha Joseph, samen met mijn vriend en dochter woon ik momenteel in het prachtige Marle. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik dieren om mij heen gehad en ik wist dan ook al snel dat ik graag met dieren wilde werken. Mijn interesse lag vooral bij het gedrag van dieren. Na een indrukwekkende stage bij een groot asiel in Spanje wist ik het zeker, ik wilde verder gaan leren over het gedrag bij honden.

Nadat ik mijn opleiding tot paraveterinair had afgerond ben ik aan het werk gegaan bij Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal. Hier werk ik nog steeds met veel plezier. De interesse in het gedrag van dieren en met name honden is gebleven en in 2012 ben ik begonnen met de opleiding Kynologisch Gedragstherapeut bij DogVision.

Als gedragstherapeut ben ik aangesloten bij Tinley gedragstherapie voor dieren. De kwaliteit en professionaliteit van Tinley gedragstherapeuten wordt gewaarborgd door de strenge eisen die gesteld worden.

Zelf heb ik natuurlijk ook honden. Roan, mijn lieve bejaarde Galgo Espagnol. En Paris, een eigenwijze Siberische Husky. Beide honden komen uit het asiel en hebben het een en ander meegemaakt. Ze hebben ieder zo hun eigen karakter en daar heb ik veel van geleerd!